Mendebur Lemur Çin'den RC Uçak Aldı!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mendebur Lemur, yayınladığı videosunda Çin'den RC Uçak satın alırken, ürünle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mendebur Lemur, yayınladığı videosunda Çin'den RC Uçak satın alırken, ürünle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mendebur Lemur, yayınladığı videosunda Çin'den RC Uçak satın alırken, ürünle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Çin'den RC uçak alan ünlü sosyal medya fenomeni ürünle ilgili "Uzaktan kumandalı araçları çok seviyor olsam da rc uçaklara karşı mesafeli yaklaşıyordum fakat bu model drone benzeri teknolojilere sahip, hem dikey kalkış yapıyor hem de gyro desteği ile havada daha sabit durabiliyor." ifadelerini kullanırken, bu içeriğiyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.