Mendebur Lemur'dan Viewsonic VP3881 Ürün İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı teknoloji içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mendebur Lemur, yayınladığı videosunda Viewsonic VP3881 monitör ürününün incelemesini yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı teknoloji içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mendebur Lemur, yayınladığı videosunda Viewsonic VP3881 monitör ürününün incelemesini yaptı. Son dönemde yayınladığı teknoloji içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mendebur Lemur, yayınladığı videosunda Viewsonic VP3881 monitör ürününün incelemesini yaptı.

 

Yayınladığı videosunda Viewsonic VP3881 monitör ürününün incelemesini yapan ünlü sosyal medya fenomeni "Özellikle video kurgu için kullanmayı düşündüğüm ürün bir profesyonel monitörden bekleyeceğiniz her şeyi sunuyor. 38 inc boyutundaki ultrawide monitör sadece iş için değil dizi film izlemek ve oyun oynamak için de gayet ideal." ifadelerini kullanırken Viewsonic VP3881 monitör ürünü hakkında olumlu bilgiler verdi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.