Meriç Erkan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Meriç Erkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ismini değiştirdiği açıklayan ünlü manken ve sunucu Meriç Erkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Meriç Erkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Meriç Erkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla ismini değiştirdiği açıklayan ünlü manken ve sunucu Meriç Erkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaşadığı değişimle gündemde olan ünlü manken ve sunucu Meriç Erkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Meriç Erkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

meric erkan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Meriç Erkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

2 Temmuz 1969 Samsun doğumlu olan Meriç Erkan, ilköğretimini de orada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını Kuşum Aydın'ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile hatırlanıyor. "Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı. 

 

MERİÇ ERKAN'IN SON HALİ!

 

Meriç Erkan'ın son hali sosyal medyada dikkat çekti. Özel bir platforma açıklamalarda bulunan Meriç Erkan manevi olarak çok değiştiğini dile getiriyor. Manevi yolculuğunda adını da değiştiren Erkan yeni adının Mahmut olduğunu açıkladı. Video da Meriç Erkan'ın sakallarını uzatarak tarzını değiştirmesi de dikkatlerden kaçmadı.



Etiketler: