Meriç İzgi'den Yasadışı Maymun Sahiplenmesi Sonrası Gözaltı Kararıyla İlgili Açıklama!

Sosyal medyada son dönemde maymunu Roko ile ilgili paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda basında hakkında yapılan yasadışı maymun sahiplenmesi sonrası gözaltı kararına yönelik açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada son dönemde maymunu Roko ile ilgili paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda basında hakkında yapılan yasadışı maymun sahiplenmesi sonrası gözaltı kararına yönelik açıklamalarda bulundu. Son dönemde maymun sahiplenmesiyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda basında hakkında yapılan yasadışı maymun sahiplenmesi sonrası gözaltı kararına yönelik açıklamalarda bulundu.

 

Henüz emniyette! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda  avukatı aracılığıyla "Müvekkilim Meriç İzgi'nin basına yansıyan hadise ile alakalı olarak yürütülen soruşturma ne yazık ki sosyal medyada yer alan asılsız haberler ile bambaşka bir boyut kazanmıştır. Henüz emniyette adliyeye dahi sevk edilmemiş olan müvekkilim hakkında canlı yayın organlarında ve bir takım haber sitelerinin sosyal medya hesaplarında tutuklandığına ilişkin haberler yapılmaktadır. Adeta bir linç kampanyasına dönüştürülen ve masumiyet karinesi hiçe sayılarak yapılan haberler müvekkilimin kişilik haklarına operasyonel bir saldırı niteliğindedir. Verilen hukuka aykırı gözaltı kararı ve devamındaki haberler hakkında yasal haklarımız saklı kalmak kaydı ile müvekkilimin henüz emniyette olduğunu kamuoyuna saygılarımla bildiririm" ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni yapılan haberlere isyan etti. 

 

İşte o paylaşım;