Meriç İzgi'nin Maymunu Koko'ya El Konuldu!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin birkaç ay önce evlat edindiği maymunu Koko'ya el konulurken, İzgi konuyla ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin birkaç ay önce evlat edindiği maymunu Koko'ya el konulurken, İzgi konuyla ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meriç İzgi'nin birkaç ay önce evlat edindiği maymunu Koko'ya el konulurken, İzgi konuyla ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda kanun gereği maymunu Koko'ya el konulması hakkında konuşan İzgi, kanunu ve düzeni eleştirdi. Orman Bakanlığı'ndan gelen yetkililerin Koko'yu alması hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni evlat olarak gördüğü maymunun alınması sonrası bir babaya bunların yapılmasının çok ağır olduğunu söyledi ve kendisini şikayet eden kullanıcıları eleştirdi. Eve polis eşliğinde gelerek arama yapan Orman Müdürlüğü yetkililerinin vahşi hayvan ticareti yapmaktan işlem yaptığı İzgi, konuyla ilgili ne kadar üzgün olduğunu anlatırken, içeriği ile sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. 

 

İşte maymunu Koko'ya el konulan Meriç İzgi'nin yaşadıkları,