Mert Fırat'tan Helin Bölek Paylaşımı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden oyuncu Mert Fırat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 288 günlük ölüm orucu sonunda hayatını kaybeden Grup Yorum'un solisti Helin Bölek için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden oyuncu Mert Fırat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 288 günlük ölüm orucu sonunda hayatını kaybeden Grup Yorum'un solisti Helin Bölek için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Mert Fırat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda 288 günlük ölüm orucu sonunda hayatını kaybeden Grup Yorum'un solisti Helin Bölek için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Helin Bölek için "Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman uykusunda bir kuş ölür ecelsiz alıp da başını gitmek istersin karanlık sokaklar kör sağır dilsiz...”Bir devir, bir devir ki can yakan Biteviye can alan tahammülsüzlerin..." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;