Mert Öcal'dan Sude Burcu'nun Düştüğü Anlara Yorum Yapanlara Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da Sude Burcu'nun düştüğü anlar için yorum yapan sosyal medya kullanıcılarına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da Sude Burcu'nun düştüğü anlar için yorum yapan sosyal medya kullanıcılarına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da Sude Burcu'nun düştüğü anlar için yorum yapan sosyal medya kullanıcılarına tepki gösterdi.  

 

Tepki gösterdi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Öcal, Survivor 2022 All Star'da Sude Burcu'nun düştüğü anlar için yorum yapan sosyal medya kullanıcılarına tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sude'nin düştüğü anlar için yorum yapan kullanıcılara tepki gösteren Öcal "Sude düşünce bir fanın yaptığı yorum. Herhalde annesi babası kömürlükte aç bırakarak büyüttü. Yoksa bu kadar nefret dolu ve kötü kalpli olamaz." ifadelerini kullandı. 

 

mert ocal dan sosyal medya kullanicilarina sude burcu tepkisi