Mert Yazıcıoğlu Aşk 101 İçin Böyle Bir Büyük Tepki Beklemiyordum Dedi!

Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Sinan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece progrmaına konuk olurken, Aşk 101 dizisiyle ilgili böyle büyük bir tepki beklemiyordum dedi. 

 

Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Sinan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece progrmaına konuk olurken, Aşk 101 dizisiyle ilgili böyle büyük bir tepki beklemiyordum dedi. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece progrmaına konuk olurken, Aşk 101 dizisiyle ilgili böyle büyük bir tepki beklemiyordum dedi.

 

İşte programdan öne çıkan başlıklar, 

 

Olumlu anlamda böyle büyük bir tepki beklemiyordum! 

 

İbrahim Selim'in Netflix'in Top 10 listesinde olan bir dizide başrolde olman sana ne hissettiriyor sorusuna yanıt veren Yazıcıoğlu "Ben açıkçası bu kadar büyük olumlu tepki alacağını beklemiyordum ama tabii gurur verici ve aynı zamanda da bir utanma duygusu geliyor böyle yok ya birinci değildir gibi." ifadelerini kullandı. 

 

Estetiğe karşı değilim! 

 

Ünlü oyuncu "Hiç estetik ya da botoks yapturdın mı? Estetiğe karşı mısın?" sorusuna ise "Ben yaptırmadım düşünmüyorum da. Kişinin ihtiyacı varsa, bence sorun yok ben karşı değilim." ifadelerini kullandı. "Hiç magazin takip ediyor musun" sorusuna ise Yazıcıoğlu "Bazen canım sıkılınca ne diyor diye bu insanlar bir açıp bakıyorum yalan yok." ifadelerini kullanırken bu açıklamalarıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.