Mert Yazıcıoğlu Ve Afra Saraçoğlu Ayrılık Sonrası Birlikte Yaşamaya Devam Ediyorlar!

Son dönemde rol aldıkları yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun uzun süreli ilişkilerine noktalama kararı sonrası birlikte yaşamaya devam ettikleri ortaya çıktı. 

 

Son dönemde rol aldıkları yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun uzun süreli ilişkilerine noktalama kararı sonrası birlikte yaşamaya devam ettikleri ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun uzun süreli ilişkilerine noktalama kararı sonrası birlikte yaşamaya devam ettikleri ortaya çıktı. 

 

Birlikte yaşamaya devam ediyorlar!

 

Oyuncu çift Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, uzun süreli birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde noktaladıklarını açıkladı. Hayranlarını üzen Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu cephesinden yeni haber geldi. İkilinin ilişkilerini bitirmelerine rağmen birlikte yaşamaya devam ettiği ortaya çıktı. Mert Yazıcıoğlu, sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını'ndaki partneri Mert Ramazan Demir ile olan yakınlığından rahatsız olması nedeniyle ilişkiyi bitirdiği konuşuldu. Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu, sosyal medyadan yayınladıkları ortak açıklama ile ayrılık haberlerini doğruladı.

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisinin yanı sıra ünlü bir güzellik markasının reklam yüzü olan Saraçoğlu'nun ayrılık kararından sonra ev tuttuğu ancak yoğun iş tempodan dolayı taşınmadığı öğrenildi. Yazıcıoğlu ile Uskumruköy'deki bir sitede bulunan 2 katlı villada yaşayan güzel oyuncu, arkadaşlıkları devam ettiği için vakit buldukça eşyalarını topladığı ve yavaş yavaş yeni evine taşınıyor.