Mertcan Bahar Elif Yalçın'dan Özür Diledi! Akgün Kavarna İle Yaşanılanları Anlattı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mertcan Bahar, yayınladığı videosunda Akgün Kavarna'yı konuk ettiği için kendisine yapılan kötü yorumlara yanıt verirken, güldüğü için Elif Yalçın'dan özür diledi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Mertcan Bahar, yayınladığı videosunda Akgün Kavarna'yı konuk ettiği için kendisine yapılan kötü yorumlara yanıt verirken, güldüğü için Elif Yalçın'dan özür diledi. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Mertcan Bahar, yayınladığı videosunda Akgün Kavarna'yı konuk ettiği için kendisine yapılan kötü yorumlara yanıt verirken, güldüğü için Elif Yalçın'dan özür diledi.

 

Yayınladığı videosunda Akgün Kavarna'yı konuk ettiği için kendisine yapılan kötü yorumlara yanıt veren ünlü sosyal medya fenomeni Akgün Kavarna ile yaptığı söyleşide güldüğü için tepki gösteren Elif Yalçın'dan özür dilerken kendisini savundu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.