Merve Aydın'dan Atakan'ın Adem'e Vurması İle İlgili Olay Yorum! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Merve Aydın, bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyunu esnasında Atakan ile Adem arasında yaşanan kavgada Atakan'ın Adem'e davranışlarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Merve Aydın, bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyunu esnasında Atakan ile Adem arasında yaşanan kavgada Atakan'ın Adem'e davranışlarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Merve Aydın, bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyunu esnasında Atakan ile Adem arasında yaşanan kavgada Atakan'ın Adem'e davranışlarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Adem'e yapılan bu hareketi kınıyorum!

 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Merve Aydın, bu akşam yayınlanacak 4. dokunulmazlık oyunu esnasında Atakan ile Adem arasında yaşanan kavgada Atakan'ın Adem'e davranışlarıyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Adem ile Atakan arasında yaşanan kavga ile ilgili "Burası sonuç olarak bir yarışma hepimiz bunun bilincindeyiz ve hepimizin bir ailesi var. Burası biticek ve hayatımız kaldığı yerden devam edecek Adem'e yapılan bu hareketi kınıyorum" ifadelerini kullanan Aydın'a Barış Murat Yağcı da destek verirken "Şampiyon gibi yaşamak zor iş karakter kazanacak !" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

merve aydin dan adem ile atakan arasinda yasanan kavga ile ilgili dikkat ceken aciklama