Yiğit Öcal'dan Dikkat Çeken Nagihan Karadere Yorumu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla son dönemde dikkat çeken isimlerden olan Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla son dönemde dikkat çeken isimlerden olan Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Etik savaşın!

 

Sosyal medyada yaptığı Survivor paylaşımlarıyla son dönemde dikkat çeken isimlerden olan Mert Öcal'ın kardeşi Yiğit Öcal, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Nagihan Karadere ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kimse kusura bakmasın. Acun medya kimsenın lafıyla iş yapmaz. Mantıklı gelen teklifleri değerlendirmek kıyak geçmek değildir. Nagihan iyi bir survivor daha once iftira atıldı , özel hayatıyla vurulmaya calıstı şimdide algı yapılıyor böyle olmaz. Etik savaşarak gönderin böyle olmaz" ifadelerini kullanan Öcal sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

yigit ocal dan dikkat ceken nagihan karadere yorumu