Merve Boluğur Barbie Akımına Uydu! Paylaşım Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur Barbie akımına uyarken verdiği pozlar sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur Barbie akımına uyarken verdiği pozlar sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Merve Boluğur Barbie akımına uyarken verdiği pozlar sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

merve bolugur barbie akimina uydu paylasim sosyal medyada gundem oldu

 

Barbie akımına uydu!

 

Barbie akımına katılan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un paylaşımlarıyla çok konuşuldu. 'Acemi Cadı' dizisi ile şöhreti yakalayan ancak uzun süredir ekranlardan uzak duran Merve Boluğur, özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram'da yaptığı paylaşımlarla hep çok konuşulan Merve Boluğur, bu sefer de Barbie akımına uyup çektiği fotoğraflar ve video konuşuldu. Instagram'da 4 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncunun 'Barbie' temalı pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

 

İşte o paylaşım;

 

merve bolugur barbie akimina uydu paylasim sosyal medyada gundem oldu