Merve Boluğur'dan Maske Eleştirilerine Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün yine maskesiz olarak görüntülenirken, maske takmaması hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün yine maskesiz olarak görüntülenirken, maske takmaması hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün yine maskesiz olarak görüntülenirken, maske takmaması hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, önceki gün yürüyüşe çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Spor tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

 

Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasını çarptırılan Merve Boluğur, maske kullanmadığı için aldığı eleştirilerle ilgili soru üzerine de şu yanıtı verdi: “Ben sağlıklı biriyim, Allah daim etsin, sağlık ondan gelir, bu düşüncedeyim. Dolayısıyla bu bakış açısıyla değerlendiriyorum, sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer."

 

merve bolugur dan maske elestirilerine yanit