Merve Sevi'den Dikkat Çeken Barış Akarsu Yorumu! Gündem Oldu!

'Yalancı Yarim', 'Doktorlar' ve 'Hayat Bilgisi' gibi yapımlarla adını duyuran oyuncu Merve Sevi önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 

 

SnobMagazin'de yer alan habere göre, Merve Sevi bir trafik kazası sonucu kaybettiği arkadaşı Barış Akarsu'nun hayatını anlatan Barış Akarsu Merhaba filmi hakkında konuştu. Merve Sevi ile Barış Akarsu, Yalancı Yarim dizisinde beraber rol almışlardı. Merve Sevi geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülendi. Snob Magazin'de yer alan habere göre; yeni projelerinden bahseden Merve Sevi, "Yeni oyunun kostüm provasına gidiyorum. Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası oynuyoruz. Sette cinayetten sonra metres versiyonu geliyor. 1 Mart'ta prömiyer olacak. Selin Atasoy yazdı, Okan Bayülgen yönetiyor. İnteraktif bir oyun" dedi. Zayıfladığı görülen Sevi, "Yiyerek zayıflıyorum" sözleri için, "Onu ben demedim. Açım. Az yiyorum. 3-4 öğün yiyerek zayıflamıyorum. Protein ağırlık besleniyorum, bol su ve yeşil gıdalar..." ifadesini kullandı.

 

MERVE SEVİ'DEN BARIŞ AKARSU YORUMU

 

'Yalancı Yarim' dizisindeki partneri merhum Barış Akarsu'nun hikayesini anlatan 'Barış Akarsu Merhaba' filmi sorulan Merve Sevi, "Maalesef izleyemedim" ifadelerini kullandı.



Etiketler: