Meryem Can'dan Havrita Uygulamasına Tepki! Öğrenmiş Olduk!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başı boş sokak köpeklerini işaretleyen Havrita uygulaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başı boş sokak köpeklerini işaretleyen Havrita uygulaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda başı boş sokak köpeklerini işaretleyen Havrita uygulaması ile ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Belli ki hayvan bile olamamış iki ayaklı çok canlı var!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Havrita uygulaması ile ilgili "Bu uygulama bir turnusol kağıdı. İnsanı hayvandan ayıran bilinç düzeyine ulaşıp ulaşamadığımızı gösteriyor. Belli ki hayvan bile olamamış iki ayaklı çok canlı var. Öğrenmiş olduk. Artık bu vahşete son verme zamanı geldi diyelim." ifadelerini kullanan Can sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

meryem can dan havrita uygulamasina tepki



Etiketler: