Meryem Can'dan Sütyensiz Poz! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Instagram sayfasından yaptığı sütyensiz pozu ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Instagram sayfasından yaptığı sütyensiz pozu ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Meryem Can, Instagram sayfasından yaptığı sütyensiz pozu ile gündem oldu. 

 

Sütyensiz pozu olay oldu!

 

YouTube platformu için vlog çekip yayınlayan Meryem Can son dönemlerin en çok takip edilen fenomenleri arasında yer alıyor. YouTube kadar Instagram'da da aktif olan Meryem Can sütyensiz poz verdi. Uzun süredir YouTube'da videolar paylaşan Meryem Can'ın 4,39 milyon takipçisi bulunuyor. Instagram'da 1,5 milyon takipçi kitlesine sahip Meryem Can'dan cesur pozlar geliyor.

 

MERYEM CAN SÜTYENSİZ POZ VERDİ

 

YouTube'da yayınladığı içeriklerle en çok takip edilen isimlerden biri olan Meryem Can içine bir şey giymeden poz verdi. 27 yaşındaki fenomenin sütyensiz ve göbek dekolteli pozu kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. O poza takipçileri, "Bal gibi", "Sütyen giy" yorumları yaptı.

 

İşte o paylaşım;

 

meryem can dan sutyensiz poz



Etiketler: