Meryem Cantekin'in Yeni Şarkısı Ah Bu Ayrılık Sevenleriyle Buluşuyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Meryem Cantekin'in yeni şarkısı "Ah Bu Ayrılık" müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Meryem Cantekin'in yeni şarkısı "Ah Bu Ayrılık" müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Meryem Cantekin'in yeni şarkısı "Ah Bu Ayrılık" müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. 

 

meryem cantekin in yeni sarkisi ah bu ayrilik muzikseverlerle bulusuyor

 

Ah Bu Ayrılık müzikseverlerin beğenisine sunuluyor!

 

Genç müzisyen Meryem Cantekin'in yeni teklisi ''Ah Bu Ayrılık''  müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Söz ve müziği Meryem Cantekin'e ait olan şarkının düzenlemeleri ise Umut Tosun'a ait. Bas gitarda Oğuzhan Çalışkan'ı, gitarlarda Giray Şipit'i, davulda ise Görkem Görmüş'ü dinlediğimiz teklinin kayıtları; Arın Baykurt ve Burak Gürpınar tarafından Stüdyo PÜR'de tamamlandı. Meryem Cantekin'in yeni teklisi '' Ah Bu Ayrılık'' Fono Müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşuyor.

 

meryem cantekin in yeni sarkisi ah bu ayrilik muzikseverlerle bulusuyor