Meryem İrem Şahin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Meryem İrem Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Meryem İrem Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Meryem İrem Şahin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sanatçı Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Selami Şahin'in kızı Meryem İrem Şahin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Meryem İrem Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

meryem irem sahin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Meryem İrem Şahin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Meryem İrem Şahin kimdir? 21 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelen Meryem İrem Şahin, ünlü şarkıcı Selami Şahin’in kızıdır. Felsted’de eğitim aldıktan sonra Terakki Vakfı’nda eğitim almaya başlamış, 2014 senesinde mezun olmuştur. Babasının stil danışmanlığını da yapan Meryem İrem Şahin, aynı zamanda Üç Vakte Kadar adlı filmde rol almıştır. Meryem İrem Şahin, Kemal Uçar’la görüntülenmiş ancak sevgili olduklarına ilişkin iddiaları yalanlamışlardır. 21 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Selami Şahin'in son çocuğu olan Meryem İrem Şahin, İngiltere'nin Felsted kentinde aynı şehirle ismi taşıyan lisede gördüğü kısa süreli eğitimin ardından İstanbul'da yer alan Terakki Vakfı Okulları'nda eğitim görmüştür. 2014 yılında mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından Muğla'da bir mekanda şef olarak çalıştı. Babası Selami Şahin'in styling asistanı olarak da görev almıştır.