Mete Gazoz'un Sevgilisi Melike Ayvaz Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sporcu Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Melike Ayvaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sporcu Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sporcu Mete Gazoz'un sevgilisi Melike Ayvaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Melike Ayvaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

mete gazoz un sevgilisi melike ayvaz kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Melike Ayvaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Ne iş yapıyor?

 

Melike Ayvaz kimdir? 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 8. gününde klasik yay bireysel finalinde İtalyan Mauro Nespoli'yi 6-4 yenen ve altın madalya ile göğsümüzü kabartan milli okçu Mete Gazoz, spor hayatındaki istikrar ve başarısını aşk hayatında da yakalayan şanslı insanlardan… GQ Ödül törenine beraber katıldığı sevgilisi Melike Ayvaz ile ilk kez basın karşısına çıkıp poz veren ve medya karşısında ilk kez sevgilisi ile boy gösteren Mete Gazoz sosyal medyada yeniden 'sevgilisi' ile gündem oldu. Melike Ayvaz'ın Mete Gazoz gibi profesyonel spor dallarıyla ilgili bir meslekten geldiği ihtimali üzerinde durulsa da, grafik tasarımla ilgilendiği ortaya çıktı. Çizimleri ile dikkat çeken Ayvaz'ın, çalışmalarında Mete Gazoz'a da yer verdiği görülüyor. Gazoz bu çizimleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.



Etiketler: