Metin Yıldız'dan Boşanma Açıklaması! Birbirimizi Çok Seviyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız önceki gün Cihangir'de görüntülenirken boşanma iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız önceki gün Cihangir'de görüntülenirken boşanma iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Metin Yıldız önceki gün Cihangir'de görüntülenirken boşanma iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Birbirimizi çok seviyoruz!

 

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Oyuncu Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yılmaz önceki gün Cihangir Pürtelaş adlı mekandan çıkarken görüntülendi. Yıldız, boşanacakları yönünde çıkan haberlere yanıt verdi: “Birbirimizi çok seviyoruz. Her ilişkide her evlilikte zaman zaman anlaşmazlıklar olabilir. Önemli olan toparlamak, sevdiğin için emek vermektir. Birbirine aşkla bağlı olanlar bu sorunları aşabilir. Birbirimizi sadece sevmiyoruz aynı zamanda çok âşığız. Bu aşk öyle kolay yıkılamaz. Hiçbir sorun yok. Boşanacağımız için sevinenler varsa sevinmesinler. Boşanmıyoruz.”Metin Yıldız ardından eşinin elini tutarak poz verdi.