Metin Yıldız Yeni Film Projesi 27 Hakkında Konuştu! Güzel Olacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Metin Yıldız, eşi Ceylan Yıldız ile Çeşme'de tatiline devam ederken, yeni film projesi 27 hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Metin Yıldız, eşi Ceylan Yıldız ile Çeşme'de tatiline devam ederken, yeni film projesi 27 hakkında açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Metin Yıldız, eşi Ceylan Yıldız ile Çeşme'de tatiline devam ederken, yeni film projesi 27 hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Eşi Ceylan Yıldız ile birlikte Çeşme'de tatil yapan Metin Yıldız, yeni film projesi "27" hakkında konuştu. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Metin Yıldız ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Ceylan Yıldız, tatil yapıyor. Balayı için Çeşme'yi tercih eden çift, önceki gün plajda objektiflere yansıdı.

 

"FİLMİMİZ ÇOK GÜZEL OLACAK"

 

Muhabirlerle bir araya gelen Yıldız, tatil biter bitmez yeni sinema filmi olan "27"nin çekimlerine başlayacaklarını ifade etti. Konuyla alakalı konuşan Metin Yıldız, "Filmimiz çok güzel ve iddialı olacak. " diye konuştu. Çiftin "Puro" isimli minik köpekleri de ilgi odağı oldu.



Etiketler: