Milan Samuel Chukwueze Transferini Açıkladı! Dudak Uçuklatan Bonservis!

İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Milan Villareal'in dünyaca ünlü futbolcusu Samuel Chukwueze'yi transfer ettiğini açıklarken, ödeyeceği bonservis dudak uçuklattı. 

 

İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Milan Villareal'in dünyaca ünlü futbolcusu Samuel Chukwueze'yi transfer ettiğini açıklarken, ödeyeceği bonservis dudak uçuklattı. İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü Milan Villareal'in dünyaca ünlü futbolcusu Samuel Chukwueze'yi transfer ettiğini açıklarken, ödeyeceği bonservis dudak uçuklattı. 

 

Fanatik'te yer alan habere göre; Milan, bir süredir Villarreal'den transferi adına uğraş verdiği Samuel Chukwueze'yi kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Milan, bir süredir gündeminde olan Chukwueze transferinde mutlu sona ulaştı. İtalyan devi, Villarreal'den Samuel Chukwueze transferini resmen açıkladı. Serie A ekibinden yapılan açıklamada Nijeryalı oyuncu ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme uzatıldığı belirtildi. Chukwueze'nin Milan'da 21 numaralı formayı giyeceği aktarıldı. Milan, bu transfer karşılığında Villarreal'e 20 milyon Euro artı 8 milyon Euro bonus şeklinde bir bonservis bedeli ödeyecek.