Mine Tugay'dan Estetik İtirafı! Estetik Mağduru Olduğu Ortaya Çıktı!

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mine Tugay Şamdan Plus'a yaptığı açıklamada estetik mağduru olduğunu belirtti. 

 

Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Mine Tugay Şamdan Plus'a yaptığı açıklamada estetik mağduru olduğunu belirtti. 

 

'Estetik mağduru!'

 

‘Medcezir’ isimli dizide ‘Ender Serez’ karakteriyle akıllara kazınan oyuncu Mine Tugay, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Mine Tugay son verdiği röportajda estetik mağduru olduğunu belirtti. Medcezir, Çilek Kokusu, Paramparça ve Zalim İstanbul gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Mine Tugay, bir süredir ekranlardan uzak kaldı. Son olarak Yalı Çapkını dizisine konuk olan oyuncu, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

 

mine tugay estetik magduru oldugunu acikladi

 

Özel hayatını sıklıkla sevenlerinin beğenisine sunan Mine Tugay geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Geçtiğimiz aylarda yüzündeki değişimle gündeme gelen oyuncu, tanınmamak için şapka ve gözlük takmasına rağmen objektiflere yansımıştı. Yüzündeki şişlikle dikkat çeken Tugay, soruları yanıtsız bırakarak bir polikliniğe girmişti. Tugay çıkan estetik haberlerinden sonra, “Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donması üzerine birkaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler, çökmeler oluyor” açıklamasını yapmıştı. Şimdi ise ŞamdanPlus'a konuşan Mine Tugay'ın estetik mağduru olduğu ortaya çıktı. Gözaltına yaptırdığı dolgu sonrası zor günler geçiren Mine Tugay "10 yıl önce sol gözümün altına dolgu yaptırdım. Ve o dolgu dondu. Birçok kez ameliyat oldum. Geçen yıl bunu çözebileceğini söyleyen ünlü bir estetik cerrahına inandım ama ameliyat sonrası çok sorun yaşadım" dedi.



Etiketler: