Mine Tugay'ın Mavi Elbiseli Paylaşımı Gündem Oldu! Yorum YaÄŸmuruna Tutuldu!

GeçtiÄŸimiz aylarda estetikli haliyle eleÅŸtirilerin odak noktası olan Mine Tugay, aynı zamanda güzelliÄŸi ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından fırfır detaylı mavi elbisesiyle verdiÄŸi pozları paylaÅŸtı. Oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı baÅŸardı.

 

Mine Tugay baÅŸarılı oyunculuÄŸu ve sosyal medya paylaşımlarıyla ara ara gündeme geliyor. GüzelliÄŸi ile kendisine hayran bırakan oyuncu Mine Tugay yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. GeçtiÄŸimiz aylarda Yalı Çapkını dizisine konuk oyuncu olan Tugay, birkaç bölümde Defne karakteriyle rol almıştı. Oyuncunun yüzündeki deÄŸiÅŸim ise seyircinin gözünden kaçmamıştı. Tugay, bu kez Instagram hesabından turkuaz omuz detaylı fırfır tasarımlı elbisesiyle çekilmiÅŸ pozunu paylaÅŸtı.

 

mine tugay in mavi elbiseli paylasimi gundem oldu

 

Oyuncunun ilginç elbisesi kısa sürede gündem olmayı baÅŸardı. Sosyal medyada oyuncuya hayranları tarafından beÄŸeni ve yorum yaÄŸdı. Oyuncuya, "Bu ne tatlılık", "Ä°laç gibi geldi", "Peri kızı gibi", "FotoÄŸraf bana ilaç gibi geldi", "Çok güzelsin", "Elbise aşırı yakışmış" gibi yorumlar yapıldı. Yüzündeki deÄŸiÅŸimle ilgili konuÅŸan oyuncu, "Ben bir saÄŸlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donmas üzerine bir kaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede ÅŸiÅŸmeler ve çökemeler oluyor" demiÅŸti.



Etiketler: