Mine Tugay'ın Siyah Mayolu Havuz Paylaşımı Gündem Oldu! Ablam Bu Ülkeye Fazlasın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mine Tugay Instagram sayfasından yaptığı siyah mayolu havuz paylaşımında güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mine Tugay Instagram sayfasından yaptığı siyah mayolu havuz paylaşımında güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Mine Tugay Instagram sayfasından yaptığı siyah mayolu havuz paylaşımında güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

mine tugay in siyah mayolu havuz paylasimi gundem oldu ablam bu ulkeye fazlasin

 

Ablam bu ülkeye fazlasın!

 

Instagram sayfasından yaptığı siyah mayolu paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Mine Tugay için takipçileri "Bu kadın piskolojimi bozuyor.", "Ablam bu ülkeye fazlasın", "20 lik kızlara taş çıkartır", "Bu kadın neden bu kadar alfa güzel yav" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

 

 

 



Etiketler: