Mino Raiola Öldü Haberlerine Tepki Gösterdi! İşte O Açıklama!

Haaland, Balotelli, İbrahimovic gibi dünyaca ünlü futbolcuların menajerliğini yapan ünlü İtalyan spor adamı Mino Raiola, İtalyan medyasının kendisi hakkında yaptığı öldü haberlerine Ocak ayından beri attığı ilk tweet ile tepki gösterirken, yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu. 

 

Haaland, Balotelli, İbrahimovic gibi dünyaca ünlü futbolcuların menajerliğini yapan ünlü İtalyan spor adamı Mino Raiola, İtalyan medyasının kendisi hakkında yaptığı öldü haberlerine Ocak ayından beri attığı ilk tweet ile tepki gösterirken, yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü İtalyan spor adamı Mino Raiola, İtalyan medyasının kendisi hakkında yaptığı öldü haberlerine Ocak ayından beri attığı ilk tweet ile tepki gösterirken, yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu.

 

Mino Raiola'dan iddialar için yalanlama! 

 

Haaland, Balotelli, İbrahimovic gibi dünyaca ünlü futbolcuların menajerliğini yapan ünlü İtalyan spor adamı Mino Raiola, İtalyan medyasının kendisi hakkında yaptığı öldü haberlerine Ocak ayından beri attığı ilk tweet ile tepki gösterirken, yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada öldüğü haberlerine tepki gösteren Raiola "Merak edenler için şu anki sağlık durumum: 4 ayda ikinci kez beni öldürdüler. Ayrıca canlandırma yeteneğine de sahip görünüyorlar" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

mino raiola dan oldu haberlerine sert tepki