Miss Turkey 2022 Finalisti Yasak Elma Yıldızı Çıktı! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Selver Mira Atagül, Miss Turkey 2022 finalisti olurken, Atagül'ün bu yarışmaya katılmadan önce Yasak Elma'da oynadığı ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Selver Mira Atagül, Miss Turkey 2022 finalisti olurken, Atagül'ün bu yarışmaya katılmadan önce Yasak Elma'da oynadığı ortaya çıktı. Son dönemde Miss Turkey 2022'den yapılan açıklamayla finalistler belli olurken, finalistlerden Selver Mira Atagül'ün daha önce Yasak Elma dizisinde oynadığı ortaya çıktı. 

 

miss turkey 2022 finalisti yasak elma nin yildizi cikti

 

Yasak Elma'da rol almış!

 

Profesyonel dansçı ve oyuncu olan Miss Turkey 2022 finalisti Selver Mira Atagül'ün daha öncede FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Dilara karakterine hayat verdiği ortaya çıkarken, bu bilgi sosyal medyada dikkat çekti. 41 yıldır sektöre yeni yıldızlar kazandıran Miss Turkey, 20 Eylül'deki büyük finalinde Türkiye'nin en güzel kızlarını seçecek. Bu yılki 20 finalist arasında eski Türkiye güzeli Neşe Erberk'in kızı Selin Erberk'in yanı sıra "Baht Oyunu" ve "Yasak Elma" dizilerinde de rol alan Mira Atagül de var. Yarışmada 10 numarayla yarışacak olan Mira Atagül, oyunculuğun yanı sıra sosyal medyadaki dans paylaşımlarıyla da dikkat çekmeyi başardı. Mira Atagül, daha önce oyunculuk macerasına başlayıp Miss Turkey yarışmasına katılan Serenay Sarıkaya'nın izinden gidiyor.

 

Selver Mira Atagül kimdir? 

 

Selver Mira Atagül kimdir? Miss Turkey 2022 finalistlerinden Selver Mira Atagül 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Selver Mira Atagül günümüzde 23 yaşındadır. Eğitimine Marmara Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümünde üçüncü sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir. Boyu 1.72 cm uzunluğundadır. Aynı zamanda oyunculuk yapan Selver Mira Atagül profesyonel olarak dans etmektedir. Yasak Elma dizisinde Dilara karakterine hayat vermiştir. Ata binmeyi sevmektedir. Hayvansever kişiliği ile sosyal medyada yoğun övgü alan Selver Mira Atagül’ün Latte isminde bir köpeği bulunmaktadır. Modayı yakından takip eden Selver Mira Atagül’ün stili sosyal medyada yoğun övgü almaktadır. Ata binmeyi sevmektedir. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Miss Mediterranean 2018 Güzellik Yarışması’nda 3’üncülük tacı takmıştır. Instagram'da miraatagul_ ismiyle paylaşımlarına devam eden Selver Mira Atagül'ün bu mecrada 109K takipçisi bulunmaktadır. Latin danslarına ilgisi bulunmaktadır.