Mohammed Alsaloussi İle Evlenen Şeyma Subaşı Fas'ta 2 Gün Düğün Yaptı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evlendikten sonra Fas'ın Marakeş kentinde 2 gün boyunca düğün yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evlendikten sonra Fas'ın Marakeş kentinde 2 gün boyunca düğün yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi ile evlendikten sonra Fas'ın Marakeş kentinde 2 gün boyunca düğün yaptı. 

 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs’ta Fas’ın Marakeş şehrinde nikâh masasına oturan Şeyma Subaşı, düğününü de aynı yerde yaptı. 5 ve 6 Mayıs’ta yapılan düğüne Türkiye’den Didem Soydan, Sibil Çetinkaya, Mert Vidinli ve Dila Tarkan gibi tanınmış isimler de katıldı. İlk gün iki farklı gelinlik giyen Subaşı, düğün eğlencesi olarak Fas’ın yöresel kutlamalarını tercih etti. Faslı çalgıcıların müzikleri eşliğinde dans ederek eğlenen ünlü isim, o anları sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

 

İNİŞLİ ÇIKIŞLI BİR İLİŞKİ! 

 

Uzun zamandır Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı ilişkisinde inişli çıkışlı günler geçirdi. Ibiza'da aldığı evlilik teklifinden 24 gün sonra sevgilisinden ayrılan Subaşı, zor günleri geride bıraktı dün nikah masasına oturdu.