Müge Anlı Celal Han'ın Ölüsü Fatih Kocamustafapaşa'da Bulundu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla devam ederken, bir süredir kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'ın cesedi İstanbul Fatih Kocamustafapaşa'da ortaya çıktı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla devam ederken, bir süredir kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'ın cesedi İstanbul Fatih Kocamustafapaşa'da ortaya çıktı. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızıyla devam ederken, bir süredir kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'ın cesedi İstanbul Fatih Kocamustafapaşa'da ortaya çıktı. 

 

muge anli celal han in cesedi parcalanmis bicimde fatih kocamustafapasa da bulundu

 

Cesedi parçalanmış halde bulundu!

 

İstanbul Tarabya'dan ayrılarak otobüsle Kabataş'a sonrasında tramvay ile Kocamustafapaşa'ya gittiği burada Sitrak isimli bir arkadaşıyla apartmana girdiği ortaya çıkarılan 65 yaşındaki Celal Han'ın parçalanmış cesedi apartmanın bodrum katında ortaya çıktı. Celal Han'ın ölümünün ardından firari durumda olan Sitrak K. isimli şahıs yakalanırken yapılan açıklamada Sitrak isimli şahsın ifadesinde Celal Han'ın beraber iken kalp krizi geçirdiği, sonrasında korkarak bodrum katına taşıyarak evden parça parça çıkarmak amacıyla cesedi parçaladığını ifade etti.