Müge Anlı'da Sibel Kızılarslan Olayında Åžok! Babası Sibel'e Canlı Yayında Tokat Attı!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında önceki gün Sibel Kızılarslan'ın kayıp olduÄŸu gerekçesiyle programa katılan ailesi, birçok iddiada bulunmuÅŸ ve Serdar Gezgin'in kızlarını kaçırdığını iddia etmiÅŸlerdi. Bugün yayınlanan bölümde Serdar Gezgin ile Sibel Kızılarslan programa katılırlarken, canlı yayında kızını ikna edemeyen acılı baba kızına tokat attı. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında önceki gün Sibel Kızılarslan'ın kayıp olduÄŸu gerekçesiyle programa katılan ailesi, birçok iddiada bulunmuÅŸ ve Serdar Gezgin'in kızlarını kaçırdığını iddia etmiÅŸlerdi. Bugün yayınlanan bölümde Serdar Gezgin ile Sibel Kızılarslan programa katılırlarken, canlı yayında kızını ikna edemeyen acılı baba kızına tokat attı.  

 

sibel kizilarslan olayinda canli yayinda tokat soku 1

 

Kızına canlı yayında tokat attı! 

 

Fatma ve Ersin Kızılarslan, 20 yaşındaki kızları Sibel Kızılarslan'ın kaçırıldığı iddiasıyla Müge Anlı'ya katıldı. 33 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası komÅŸuları Serdal'ın, kızları Sibel'i kaçırdıklarını iddia eden aile, sonunda kızlarına kavuÅŸtu. Hamile olduÄŸundan ÅŸüphelenilen Sibel, canlı yayını sık sık terk etti. Sinir katsayısının iyice yükseldiÄŸi stüdyoda herkesi ÅŸok edecek bir olay yaÅŸandı. Acılı aile kızlarını eve götürmek istese de Sibel, Serdal'la kalmak istedi. En sonunda kızını ikna edemeyen baba, canlı yayında kızına tokat attı.

 

sibel kizilarslan olayinda canli yayinda tokat soku 2

 

Ardından ise baba, baygınlık geçirdi. 7 Nisan PerÅŸembe tarihinde yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına acılı anne ve baba baÅŸvurdu. Kızılarslan çifti, 20 yaşındaki kızlarının başına bir ÅŸey gelmeden bulmak istiyor. Ailenin iddiasına göre, kızları Sibel'i lise yıllarından itibaren evli ve 3 çocuk babası komÅŸuları Serdal rahatsız ediyordu. Kızlarının okul çıkışlarına gittiÄŸini, para teklif ettiÄŸini ve hatta birçok kez kızlarına ÅŸiddet uyguladığını iddia eden aile, Serdal'dan ÅŸikayetçi. Serdal, bugüne kadar Sibel'e ÅŸiddet uygulamış ve birçok kez tacizde bulunmuÅŸ.

 

sibel kizilarslan olayinda canli yayinda tokat soku 3

 

Ä°ÅŸe gitmek için evden çıkan 20 yaşındaki Sibel, eve bir daha dönemedi. Kızlarını arayan aile, Serdal'ın ailesinden 'Onlar kaçtı, Ankara'ya gittiler' sözlerini duyunca dünyaları baÅŸlarına yıkılıyor. Serdal'ın ailesi, Kızılarslan ailesine 'OÄŸlumuz kızınızı kaçırdı, ÅŸimdi sokaÄŸa atacak' diyerek aileyi daha da korkutuyor. Ailesinin feryatlarından sonra Sibel ve Serdal, bugün yayına katıldı. Ailenin gözyaÅŸlarına hakim olamadıkları mutluluk dolu anlar ise uzun sürmedi. Sibel kendisini alıp gitmek isteyen ailesine 'Ben Serdal'ı seviyorum' diyerek gitmeyi reddetti. Serdal ise 'Ben kaçırmadım, kendisi isteyerek geldi.' dedi. Sibel ise 'Serdal boÅŸanacak, o boÅŸanınca biz evleneceÄŸiz' diyerek Müge Anlı'yı sinirlendirdi.

 

sibel kizilarslan olayinda canli yayinda tokat soku 4

 

2015'ten itibaren Sibel'i rahatsız eden 33 yaşındaki Serdal, 'Ben o ne isterse onu yaparım, ona birlikte bir hayat sunacağım.' diyerek Sibel'le yola devam etmek istediÄŸini söyledi. 3 çocuÄŸunun annesinden boÅŸanmaya karar veren Serdal, Müge Anlı'nın sinirlerini altüst etti. Duyduklarına katlanamayan Anlı, 'O lisedeyken sen kaç yaşındaydın? Okul önlerinde beklemek ne demek? Bunun adı kimse kusura bakmasın ama sapıklıktır.' dedi. Ä°kiliden bu konu ile ilgili bir cevap gelmedi.

 

sibel kizilarslan olayinda canli yayinda tokat soku 5

 

Fakat Sibel, 'Bunlarda genetik 14 yaşındaki kızla evlenmek' diyerek stüdyodaki gerginliÄŸin dozunu yükseltti. Hamile olduÄŸundan ÅŸüphelenilen Sibel, sık sık sinirlendikçe stüdyoyu terk etti. Ailesinin 'Müge abla, kızımızı götürür yine lütfen tek bırakmayın' demesi ise Müge Anlı'nın içine iÅŸledi. Kızlarını ne olursa olsun yanlarında isteyen aile, reddedildi. Acılı baba Ersin 'Kızım, ayaklarının altını öpeyim ne olur gel bizimle. Biz seni çok seviyoruz, ne olduysa oldu evimize dönelim' dese de Sibel gitmemekte kararlıydı.

 

sibel kizilarslan olayinda canli yayinda tokat soku 6

 

Kızını ikna etmeye çalışan baba, canlı yayında herkesi ÅŸok edecek bir hareket yaptı. Kimsenin tasvip etmeyeceÄŸi bir olaya imza atan baba, kızına canlı yayında tokat attı. Müge Anlı ve ekibini ÅŸoka uÄŸratan bu hareketin hemen ardından ise baba baygınlık geçirdi. Müge Anlı ve ekibi ise yaÅŸananların ardından ÅŸaÅŸkınlık içinde olayı toplamaya çalıştı. Kısa bir süre sonra ise baÅŸka bir konuya geçtiler.