Müge Anlı'da Şoke Eden Metin Akpınar İddiası! Gündem Oldu!

Müge Anlı'nın programına konuk olan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, tam 14 yıldır hiç görmediği annesini bulmak istedi. Ancak Müge Anlı'nın yayına bağlanan bir gazetecinin, Duygu Nebioğlu'nun babası Metin Akpınar'la ilgili iddiası herkesi şoke etti.

 

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, tam 14 yıldır hiçbir şekilde haber alamadığı annesini bulabilmek için bugün Müge Anlı'nın yayınına çıktı. Annesi Suphiye Orancı'nın Almanya'da yaşadığını bilen Duygu Nebioğlu, Sabah Günaydın'a verdiği röportajda da ablasının Uğur Dündar'ın kızı olduğunu öne sürmüştü. Bu konuyla ilgili de hukuk mücadelesinin devam ettiğini belirten Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için çıktığı Müge Anlı yayınında, babası Metin Akpınar hakkında da bir gerçek ortaya çıktı.

 

muge anli da soke eden metin akpinar iddiasi

 

MÜGE ANLI'DA METİN AKPINAR HAKKINDA AKILALMAZ İDDİA

 

O dönem anneleri tarafından terk edildiklerini haberleştiren gazeteci yayına bağlandı. Gazeteci beyefendi yaptığı açıklamada; haberi yaptıktan sonra, kızların annesinin kendisine bir mektup yazdığını ve bu mektupta ikiz kızların babasının Metin Akpınar olduğunu yazdığını söyledi. Gazeteci, bu bilgiyi de o dönem haberleştirdiğini ancak o haberin yayınlanmadığını söyledi. Anlı, "O dönem konuşulmuş mu Metin Bey ile?" diye sordu. Bu soruya gazetecinin cevabı, "Herhalde konuşulmuş yani bir şeyler olmuş ki, ondan yayınlamadılar yani" açıklamasında bulundu.