Müge Boz Nasıl Zayıfladı? Formunu Nasıl Koruyor?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müge Boz, yayınladığı videosunda nasıl zayıfladığını anlatırken, zayıf kalmak ile ilgili tüyolarını takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Müge Boz, yayınladığı videosunda nasıl zayıfladığını anlatırken, zayıf kalmak ile ilgili tüyolarını takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Müge Boz, yayınladığı videosunda nasıl zayıfladığını anlatırken, zayıf kalmak ile ilgili tüyolarını takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda nasıl zayıfladığını anlatan ünlü oyuncu, konuyla ilgili "Kilo vermek, fit olmak hepimizin peşinde olduğu bir konu. Neler yemememiz gerektiğini hepimiz biliyoruz aslında. ‘Ekmeği kes’ demek kolay ama bunların yerine ne koyacağımızı bilmiyoruz veya yeteri kadar motive olamıyoruz. Ben yemek yemeyi çok seven biriyim. Buna rağmen yıllardır kendimi nasıl motive ediyorum, özellikle glutensiz ve süt ürünleri olmadan uzun süreli diyetler yaparken hangi yöntemleri kullanıyorum bu videodan başlayarak sizlere anlatmaya devam edeceğim. Çünkü çok fazla mesajlaşıyoruz sizlerle bu konuda. Aynı zamanda bu videoda geniş araştırmalar sonucu edindiğim bilgileri ve çok severek yaptığım, yiyen herkesin bayıldığı (yalan söylemiyorlarsa tabii)  iki tane tarifi sizlerle paylaştım. Hadi siz de tarifleri denedikten sonra yorumlarınızı yazin:) şimdiden  afiyet olsun

 

NOT; yalancı kazandibi tarifindeki hurma sayısını dilerseniz arttırın. Çünkü hurmalar çeşitlerine göre farklı tatlılıkta oluyor. Bir de hepimizin tatlı eşiği farklı. ilk denemenizde az tatlı gelirse üzerine bal koyarak yiyebilirsiniz. 2. denemenizde hurma sayısını artırın. Bir de üzerine ceviz koyun efsane oluyor!!" ifadelerini kullanırken, içeriğiyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.