Muhteşem Bir Müzayede! Hepsi De Bembeyaz Porsche Koleksiyonu!

Sahibi kim, bilinmiyor. 1-2 Aralık’ta RM Sotheby’s tarafından düzenlenecek sıra dışı müzayedede hepsi de bembeyaz değişik yılların üretimi 56 adet Porsche, meraklıların ilgisine sunulacak.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Müzayede salonu da o bembeyaz Porsche’lara saygı için, duvarları beyaza boyanmış bir ortamda, (salonda, otoparkta ya da hangarda) gerçekleştirilecek. Çünkü açık artırmanın nerede yapılacağı bile bu haberi hazırladığımız tarihte devlet sırrı gibi gizleniyordu. Ama adı belliydi: “Bembeyaz müzayede”.

 

Yukarda da belirttiğimiz gibi, 56 adeti muhteşem Porsche olmak üzere 63 araba açık artırmayla satılacak. Ama onların yanı sıra birkaç Porsche traktör ve yine Porsch üretimi hatıralık eşyalar da (reklam afişlerinden şemsiyelere kadar) müzayede envanterinde olacak. Kısacası 500’ü aşkın parça Porsche hayranlarını bekliyor.

 

İşte hepsinin de dolar milyoneri olması gereken olası alıcıları bekleyen Porsche’lardan birkaçı…

 

 

 

© RM Sotheby's

Porsche 918 Spyder

2015 modeli. Sadece 19 kilometrede. En az 2.5-3 milyon dolara satılması bekleniyor.

 

 

1993 modeli. Yarış arabası olarak tasarlandı ama şehir trafiğinde de kullanılacak şekilde modifiye edildi. Koltukları şarap kırmızısı. Sadece 70 kilometre kullanıldı. Herhalde satıcıdan koleksiyoncunun hangarına kadar



Etiketler: