Mükremin Gezgin Cezaevinde Yaşadıklarını Anlattı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Fenomen Mükremin Gezgin Gökhan Çınar'ın konuğu oldu ve cezaevine girdiği süreçte neler yaşadığını anlattı. Gardiyandan şampuan ve sıcak su isteyen Mükremin Gezgin aldığı yanıtla nasıl şoke oldu. İşte askere gitme sürecinde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen fenomenin anlattıkları… Katarsis X-TRA ‘da Gökhan Çınar’ın konuğu Mükremin Gezgin oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla milyonlarca insan tarafından izlenen, takip edilen ve sıkça eleştirilen Gezgin son dönemde askere gideceğini duyurmuş ve isyan etmişti.

 

Çınar fenomene "Bana gelen mesajları anlatsam aklınız almaz demişsin. Ne duyuyorsun sen en çok erkeklerden, insanlardan?" diye sordu. Mükremin Gezgin ise "Adam bana diyor ki ben gizliyim diyor pasif olacağım ben sana demek istiyor bu ne demek oluyor yani bir kadınsı olacağım sana demek anlamında oluyor kardeşim benim ne işim var senle ben çıldırıyorum ya! Ya adamı gör şok! Belki çok iyi de tanıyorsun öyle insanlar da var" dedi. Gökhan Çınar konuğuna ayrıca geçiş sürecine dair de "Sen hatta halk arasında herkesin işte cinsiyet değiştirme süreci diye konuştuğu uyum sürecini başlatmak istiyorsun ama programın başında da söyledin annen yapma diyor" sorusunu yöneltti.

 

mukremin gezgin cezaevinde yasadiklarini anlatti

 

Mükremin Gezgin ise "Ben sahte göğüs yaptıracağım dedim geri 2 ay sonra çıkacak dedim inan yani dondu hiç konuşmadı telefonda sadece dinledi dinledi o kadar ağlıyor ki..." yanıtını verdi. Gezgin kardeşinin "Ne olur yapma" diye yalvardığını da söyledi. Fenomen göğüs ameliyatı başlarken annesi için vazgeçtiğini de ifade etti.

 

Cezaevi sürecini de anlatan Gezgin içeriye girdiğinde tutukluların kendisine sürekli seslendiğini numarasını istediğini söyleyerek "Gardiyanlar şaşırdı diyor ki seni bunların yanına nasıl atarız? Sen 2 saat duracaksın diyor gideceksin diyor burada beni bir köşeye oturttular. Kağıt geldi ben aldılar 3 ay boyunca kapalı cezaeevinde. İki gün beni hücreye attılar Gökhan Bey öldüm ben oturuyorum orada dönüyorum ama şu kadar bir oda sağa dönsen olmuyor sola dönsen olmuyor" dedi.

 

mukremin gezgin cezaevinde yasadiklarini anlatti

 

Mükremin Gezgin gardiyanla yaşadıklarını da şöyle anlattı:

 

"Zile bastım rica etsem bana dedim su getirir misin? Gardiyan burası şöhret yeri mi dedi? TikTok mu burası dedi zile basmayacaksın bir daha musluk var açıp içiceksin suyu dedi. 2 saat sonra Gökhan bey unuttum ben o beyinle; ben dedim banyo edeceğim dedim bana dedim sıcak suyu açma şansınız var mı?” 'İçeri girerim dedi senin kemiklerini kırarım bir daha zile basmayacaksın. 2 gün sonra beni koğuşa attılar. Gardiyan dedi size fenomen getirdim... Beni sevmeyen çok insan oldu, her gün zillere basıyordum."