Mum Gibi Eriten Yoğurt Kürü!

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile hızlı kilo verdiren yoğurt kürünün tarifini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlıklı bilgiler ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Seher Akgül, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile hızlı kilo verdiren yoğurt kürünün tarifini paylaştı. Mum gibi eriten yoğurt kürü bir gecede yarım kilo verdiriyor. Kilo vermenin zayıflamanın önündeki en büyük engel şişkinlik ödem ve kabızlık işte bu yoğurt kürü sayesinde bunun önüne geçeceksiniz. Haftada 2 gece bu kürü yiyip misler gibi incelmenin erimenin keyfini sürebilirsiniz.

 

Her zaman söylendiği gibi kabızlık olan bir bünye asla sağlıklı olamaz ve kilo verimi ya çok yavaş olur ya da hiç olmaz. Bu sebeple öncelikle bu şişkinlik ve ödem problemlerinin üstesinden gelinmeli ve kabızlık önlenmeli. İşte bu kür sayesinde tüm bunlara en kolay ve pratik yönden çözüm bulacak ve güzelce zayıflayacaksınız.

 

İşte yoğurt kürü için gereken malzemeler..

 

3 Yemek kaşığı ev yapımı yoğurt

Yarım çay kaşığı zencefil

Yarım çay kaşığı zerdeçal

Yarım çay kaşığı tarçın

 

Kullanımı:

Tüm malzemeyi bir kapta güzelce karıştırıp gece yatmadan önce yiyin. Haftada 2 gün en fazla 3 gün yapın bu kürü. Her hafta yapabilirsiniz.

 

Daha fazla detayı aşağıda paylaştığımız link üzerinden Seher Akgül'ün videosunu takip ederek öğrenebilirsiniz.