Murat Dalkılıç'ın Son Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Burnundan 9. kez ameliyat olan Murat Dalkılıç’ın son hali ortaya çıktı. Geçirdiği estetik operasyon sonrası ilk kez görüntülenen Murat Dalkılıç’ın yeni hali sosyal medya kullanıcıları tarafından Michael Jackson'a benzetildi.

 

40 yaşındaki şarkıcı Murat Dalkılıç geçtiğimiz Şubat ayında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve önceden planlanan tüm konserlerini iptal ettiğini duyurmuştu. Sağlık sorunları yaşayan ünlü şarkıcı ameliyat olacağını da açıklamıştı.

 

SAHNELERE ARA VERDİ

 

Akçıl söz konusu paylaşımında ise ‘’Herkese merhaba. Maalesef sağlık sorunlarım nedeniyle 7 Mart Londra konserini ve yine maalesef zamanını tam bilmediğimiz bir süre daha gerçekleşmesi planlanan bütün konserleri iptal etmek zorunda kaldık. İltifat edip bilen alan herkesten çok özür dilerim. Tedavim bu süre içerisinde itinayla devam edecek ve bir ameliyat daha olacağım. En kısa zamanda sağlıklı ve muhakkak daha güzel günlerde bir araya geleceğiz.’’ ifadelerine yer vermişti. Ünlü popçunun sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilmişti.

 

murat dalkilic in son hali sosyal medyada gundem oldu

 

'İLKOKULDAN BERİ ESTETİK YAPTIRIYORUM’

 

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ilkokuldan beri burnundan operasyon geçirdiğini söyleyen Murat Dalkılıç, "Estetik yaptırdım. Hatta yedi kez falan. İlkokuldan beri burnuma estetik yaptırıyorum. Benim bir hastalığım var. Burun kemiklerim dışarı doğru çıkıyordu. Doktor o kemikleri alırken kıkırdağımı da almış benim hayatımın en en zor zamanları başladı. Oramdan buramdan bir şeyler alınıp sürekli burnuma eklendi" demişti.

 

İŞTE MURAT DALKILIÇ'IN SON HALİ

 

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde burnundan 9. ameliyatını oldu. Murat Dalkılıç geçirdiği estetik operasyon sonrası ortaya çıktı. Son haliyle görenleri hayrete düşüren Dalkılıç’ın yeni görüntüsü kısa sürede gündem oldu. Ünlü şarkıcı sosyal medyada ise estetik operasyonlara doymayan Michael Jackson'a benzetildi.