Yüz Gerdirme Ameliyatı Olan Cenk Eren Bir Kez Daha Bıçak Altına Yatacak!

Cenk Eren, yüz gerdirme operasyonunun ardından, yeniden bıçak altına yatıyor. Cenk Eren, şimdi de göz ameliyatı olacak. İşte detaylar…

 

Yüz gerdirme operasyonu yaptırması ile son dönemde sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Cenk Eren, yeniden bıçak altına yatıyor. Ünlü şarkıcı Cenk Eren, “ Nazar değdirdiniz” ifadelerini kullanarak sağ gözünün retinasının yırtıldığını belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cenk Eren, yarın ameliyata gireceğini söyleyerek sevenlerinden dua istedi.

 

Daha genç görünebilmek için geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme operasyonu geçiren 58 yaşındaki şarkıcı Cenk Eren, şimdi de gözünde yaşadığı sorun sebebiyle ameliyat olacağını açıkladı. Cenk Eren, paylaşımında ameliyatı için sevenlerinden dua etmelerini istedi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cenk Eren, sağ gözünün retinasının yırtıldığını ve bu sebeple ameliyat olacağını açıkladı. Cenk Eren paylaşımında, “ Nazar değdirdiniz, sağ gözümde retina yırtılması oldu. Salı günü değerli hocam Prof. Dr. Tunç Ovalı ameliyat edecek umarım her şey iyi olur dualarınızla” ifadelerini kullandı.

 

Sosyal medya hesabından geçtiğimiz aylarda yaptığı yüzü bandajlı halinin paylaşımı ile yüz gerdirme operasyonu geçirdiğini duyuran ünlü şarkıcı Cenk Eren, bir kez daha bıçak altına yatacak. Estetikli erkek ünlüler kervanına katılan ünlü şarkıcı Cenk Eren, yüz gerdirme operasyonu için 800 bin TL ödemişti. Operasyonunun ardından son görüntüsünü paylaşan Cenk Eren’in paylaşımına, hayranları ve sanatçı arkadaşları tarafından beğeni ve yorum yağmıştı.



Etiketler: