Murat Dalkılıç Sevgilisi İçin Londra'ya Taşındı!

Şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sevgilisi için Londra'ya taşındığını açıkladı. 

 

Şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç sevgilisi için Londra'ya taşındığını açıkladı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç önceki akşam Etiler'deki bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi basın mensupları ile bir arya gelen Murat Dalkılıç özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, yaşamını Londra'da sürdüren sevgilisiyle ilgili gelen "Londra'ya taşınma sebeplerinizden biri bu olabilir mi peki?" sorusuna "Olabilir" yanıtını verdi. Özel hayatı ile gündemde sıkça yerini alan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Etiler'de sahne öncesi muhabirlerle sohbet etti.

 

O'nun için Londra'ya taşındım!

 

Muhabironline'da yer alan habere göre; Basın mensuplarının "Mutlu bir aşka yelken açtını... Hiç konuşmadınız özel hayatınız hakkında. Fotoğraflar paylaşıldı bugün de yanınızda olacak diye bilgi geldi. Neler söylemek istersiniz?" demesi üzerine Dalkılıç, "Arkadaşlar zaten onu tanıyacaksınız. Ben çok fazla anlatmayayım. Burada değil şu anda Londra'da yaşıyor zaten. Ama kendini tanıyacaksınız zaten çok yakında. Sorular sorarsınız kendisine" dedi. Dalkılıç, "Londra'ya taşınma sebeplerinizden biri bu olabilir mi peki?" sorusuna da "Olabilir" diyerek güldü.