Murat Dalkılıç Yeni Bir Aşka Yelken Açtı! El Ele Fotoğraf Paylaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Dalkılıç sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni sevgilisiyle el ele fotoğraf paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Dalkılıç sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni sevgilisiyle el ele fotoğraf paylaştı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Dalkılıç sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda yeni sevgilisiyle el ele fotoğraf paylaştı. 

 

murat dalkilic sevgilisiyle el ele fotograf paylasti

 

El ele fotoğraf paylaştı!

 

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, yeni bir aşka yelken açtı. 'Eda' ismindeki bir genç kadınla aşk yaşayan şarkıcı, paylaştığı romantik pozla da ilişkisini ilan etti. Ünlü oyuncu Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş ile aylarca süren ilişkisini bitirdikten sonra Çağla Boz ile kısa süreli bir aşk yaşadı. Dalkılıç, sosyal medya hesabından Eda isimli bir kadınla el ele pozunu yayınlayarak ilişkisini ilan etti. Murat Dalkılıç, bir süredir adının 'Eda' olduğu öğrenilen bir kadınla aşk yaşıyor. İlişkisini ilk günler gözlerden uzak yaşayan Dalkılıç, dün Instagram hesabından sevgilisinin elini tuttuğu bir fotoğrafı paylaşarak ilişkisini duyurdu. Dalkılıç'ın yeni sevgilisinin ne iş yaptığı ise henüz bilinmiyor.

 

İşte o paylaşım,

 

murat dalkilic sevgilisiyle el ele fotograf paylasti