Murat Özarı'dan Anıl Berk Baki Batuhan Karacakaya Gerginliği İçin Olay Yorum!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı yorumda bugün dokunulmazlık oyunu esnasında Batuhan Karacakaya ile Anıl Berk Baki arasında yaşanan gerginlikle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı yorumda bugün dokunulmazlık oyunu esnasında Batuhan Karacakaya ile Anıl Berk Baki arasında yaşanan gerginlikle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı yorumda bugün dokunulmazlık oyunu esnasında Batuhan Karacakaya ile Anıl Berk Baki arasında yaşanan gerginlikle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

murat ozari dan anil berk baki ile batuhan karacakaya arasinda yasanan gerginlik ile ilgili dikkat ceken ifadeler kullandi

 

Anıl haklı!

 

Murat Özarı Anıl Berk Baki ile Batuhan Karacakaya gerginliği ile ilgili "Anıl için o kadar konuşuyorsun Batuhan kardeşim. Şimdi tam hatırlamıyorum, bir ay önce miydi, üç hafta önce miydi. Bir deniz parkuruydu. Sen düşmüştün, kendi takım arkadaşın olsa neyse, ama karşı takımdan Anıl geldi seni teselli etmeye. Sen ne dedin ona? İyilik meleği misin sen dedin bu adama. Tırmalıyorsun beni diyor. Kedi mi bu adam seni tırmalasın Batuhan. Ben izledim. Tırmalama falan yok, Anıl haklı ağabey." ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.