Murat Özarı'dan Dikkat Çeken Zeynep Alkan Yorumu! Aynı Babasına Çekmiş!

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programı yorumcularından Murat Özarı Survivor 2023'te yayınlanan ilk bölüm sonrası Zeynep Alkan ile ilgili görüşlerini paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programı yorumcularından Murat Özarı Survivor 2023'te yayınlanan ilk bölüm sonrası Zeynep Alkan ile ilgili görüşlerini paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. TV8'de yayınlanan Survivor Ekstra programı yorumcularından Murat Özarı Survivor 2023'te yayınlanan ilk bölüm sonrası Zeynep Alkan ile ilgili görüşlerini paylaşırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Zeynep çok sempatik!

 

Murat Özarı yaptığı açıklamada Zeynep Alkan için "Zeynep Alkan Hamdi Alkan'ın kızı biliyorsunuz. Hamdi Alkan benim çok eski dostumdur. Çok sempatik bir adamdır. Survivor 2023'e gönderirken gözleri doldu Hamdi'nin biraz kızını. Tabii hangi babanın gözleri dolmaz ki. Benim Zeynep'te gördüğüm ilk şey çok sempatik. İnsanlara yaklaşımını, sıcak kanlılığını çok sevdim ben. Zeynep aynı babasına çekmiş. O da çok sempatik. Ben böyle devam ederse biraz performans yaparsa Survivor 2023'te yürüyeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.