Murat Özarı'dan Sema Seda Kavgasına İlginç Yorum! Bazı Kişiler Çok Sevindi!

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı yorumda Sema Seda kavgasına dikkat çeken yorumlarda yaptı. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı yorumda Sema Seda kavgasına dikkat çeken yorumlarda yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Survivor yorumcusu Murat Özarı, yaptığı yorumda Sema Seda kavgasına dikkat çeken yorumlarda yaptı.

 

murat ozari dan seda sema kavgasina dikkat ceken yorum

 

Bazı kişiler çok sevindi!

 

Murat Özarı yaptığı açıklamada "Sema daha duygusal bir insan. Orada Sude ile tartışıyor. Bırak tartışsın. Zaten Sema'ya karşı bir homurdanma var karşı tarafta Seda'nın o noktada lafa girmesi doğru değil bence. Olaya gelince yasak demişler. Sema hatalı ama tartışma noktasında Seda'nın girmesi hata. Şunu da söyleyeyim. İkizler birbirlerine bir girdiler. Bazıları gaz vermeye başladılar, gaz verdiler gaz verdiler, baktım bazı kişiler bu duruma çok sevindi. Hoşlarına gitti. " ifadelerini kullandı.