Murat Özarı'dan Ünlüler Takımının Oyunu Bilerek Bıraktığı İddialarına Dikkat Çeken Yorum!

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan dokunulmazlık oyununu bilerek bıraktığı iddiaları için olay yorumlarda bulundu. 

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan dokunulmazlık oyununu bilerek bıraktığı iddiaları için olay yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan dokunulmazlık oyununu bilerek bıraktığı iddiaları için olay yorumlarda bulundu.  

 

Beni kesseler inanmam!

 

Survivor Ekstra'da yaptığı Survivor yorumlarıyla geniş kitlelerin beğenisini Survivor yorumcusu Murat Özarı, programda yaptığı yorumda Ünlüler Takımı'nın bugün oynanan dokunulmazlık oyununu bilerek bıraktığı iddiaları için olay yorumlarda bulundu. Murat Özarı Ünlüler Takımı'nın dokunulmazlık oyununu bilerek bıraktığı ile ilgili "Ben sporcunun zeki çevik ahlaklısını severim demiş Atatürk. Ben bu tiplemelerin bu ruhla yetiştiklerini düşünüyorum. Ben bilerek oyun vermeyeceklerine benim adımın Murat olduğu kadar eminim. Aksine beni kesseniz inanmam. " ifadelerini kullanırken bu açıklama sosyal medyada gündem oldu.