Murat Soner'den Atiye Dizisi 1. Sezon Yorumları!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Atiye dizisinin 1. sezon yabancı yorumlarını değerlendirdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Atiye dizisinin 1. sezon yabancı yorumlarını değerlendirdi. Son dönemde yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Atiye dizisinin 1. sezon yabancı yorumlarını değerlendirdi.

 

Yayınladığı videosunda yabancıların Atiye dizisinin 1. sezonuyla ilgili yaptıkları yorumlarla ilgili "Atiye dizisi için yapılan yabancı yorumları zaten yapmayı planladığım bir videoydu ama sizden de bolca istek aldı. Dizi ile ilgili güzel yorumlar gelmesini bekliyordum ama açık söylemeliyim ki bu kadarını da beklemiyordum. Umarım Netflix'in 2. Türk dizisi için yapılan bu yorumlar hem güzel bir ülke tanıtımı için bir vesile olur hem de daha nice iyi projelerin kapısını aralar da, televizyon dizileri çeken yapımcılar "heee, öyle de oluyomuymuş" diyerek "gerçekten yeni" işlere yelken açar." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.