Murat Soner'den Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda TRT'de Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle ilgili incelemesini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda TRT'de Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle ilgili incelemesini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda TRT'de Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle ilgili incelemesini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda TRT'de Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Barbaroslar dizi incelemesi için biraz geç kalmış olabilirim ama yine de bu kadar konuşulan bir diziyi es geçmek olmazdı. Ama 'yine mi' Osmanlı dizisi demeden önce bu videoyu izlemek faydalı olabilir diye düşünüyorum. Ve evet yine :) Ama neye ya da kime?" ifadelerini kullandı. 

 

İşte detaylar;