Murat Soner'den Cam Tavanlar Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın yer aldığı Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar ile ilgili düşüncelerini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı dizi ve sinema eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın yer aldığı Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar ile ilgili düşüncelerini anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın yer aldığı Show TV'nin yeni yaz dizisi Cam Tavanlar ile ilgili düşüncelerini anlattı.

 

Yayınladığı videosunda Cam Tavanlar dizisi için "Cam Tavanlar, bu sezon incelemesini yaptığım ilk yaz dizisi oldu. Çünkü diğerlerinden daha farklı göründüğü için önce onu izlemek istedim. Videoda hem tebriklerim var hem de eleştirilerim. Çünkü dizide kaş yapma niyeti de var, yaparken göz çıkarmak da." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;