Murat Soner'den Kulüp Dizi İncelemesi!

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kulüp dizisini incelerken, diziyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı sinema ve dizi eleştirileriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kulüp dizisini incelerken, diziyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Murat Soner, yayınladığı videosunda Kulüp dizisini incelerken, diziyle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

 

Yayınladığı videosunda Netflix'in izlenme rekorları kıran Kulüp dizisiyle ilgili konuşan ünlü sosyal medya fenomeni "Kulüp dizisinin mi yoksa Aziz'in m incelemesini yapsam diye ikilemde kaldım ama Instagram üzerinden paylaştığım bi soruyla kararı verdim, çünkü az bir farkla da olsa önce Kulüp sonucu ortaya çıktı. Videoda da özlediğim gibi dizide emeği geçenleri, özellikle de sanat ekibini tebrik ediyorum ama o emeklerinin sonucunda ortaya çıkanın o emeğe yakışmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

İşte detaylar;