Murat Yıldırım İle İman Elbani'nin Kızları Miray İle İlk Pozları! Yıldırım Ailesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Teşkilat dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Murat Yıldırım doğum yapan eşi İman Elbani ve kızları Miray ile doğum sonrası ilk kez paylaşım yaparken sosyal medyada yoğun beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Teşkilat dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle magazin gündeminde yer alan ünlü oyuncu Murat Yıldırım doğum yapan eşi İman Elbani ve kızları Miray ile doğum sonrası ilk kez paylaşım yaparken sosyal medyada yoğun beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Murat Yıldırım doğum yapan eşi İman Elbani ve kızları Miray ile doğum sonrası ilk kez paylaşım yaparken sosyal medyada yoğun beğeni topladı 

 

2016 yılında Faslı güzel Iman Elbani ile evlenen ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde baba olmuştu. Yıldırım, eşi ve kızı Miray ile çekildiği ilk pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Şu sıralar Teşkilat dizisinde rol alan oyuncu Murat Yıldırım, ilk kez baba olmanın heyecanını yaşıyor. Murat Yıldırım daha önce eşine hakaret eden bir takipçisine tepki göstermiş, Iman Elbani'nin 5 kez bebek kaybettiğini söylemişti. Çift sonunda mutluluğu yakaladı. Iman Elbani ile kızlarına kavuşan Murat Yıldırım, "Hepinize çok teşekkür ederim… Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz. Sonunda kızımız Miray dünyaya geldi… Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

 

KIZLARIYLA İLK POZ! "YILDIRIM AİLESİ”

 

Yıldırım çifti kızları Miray ile çekildikleri fotoğrafı paylaştı. Kızlarıyla çekildikleri pozu yayınlayan ikili altına, "Yıldırım Ailesi" notunu düştü. Fotoğraf kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

 

İşte o paylaşım;

 

murat yildirim dan kizi miray ile ilk paylasim