Mustafa Ceceli Leyla'nın Babası İçin Yapılana Ne Kadar Gurur Duysak Az Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederken "Ne kadar gurur duysak az" dedi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederken "Ne kadar gurur duysak az" dedi. Son dönemde sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür ederken "Ne kadar gurur duysak az" dedi.

 

Merhametli kişiliğiyle bilinen Ünlü Şarkıcı Mustafa Ceceli Leyla’nın babası için yapılanlar için "Kızının çağrısı üzerine Covid-19 hastası olan babasını, hastanelerin kabul etmediği İsveç’ten; ambulans uçakla aldırıp tedavi için Türkiye’ye getiren devletimizle , kahraman sağlık personelimizle ne kadar gurur duysak az.. Allah tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.. @drfahrettinkoca " ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

İşte Mustafa Ceceli'nin o paylaşımı;